Άρσεναλ και Λίβερπουλ για Μίλνερ
Σε συζητήσεις με Άρσεναλ και Λίβερπουλ φέρεται να βρίσκεται ο Τζέιμς Μίλνερ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει στο τέλος του Ιουνίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky Sports, ο Άγγλος διεθνής έχει ήδη έρθει σε επαφές με Κανονιέρηδες και Κόκκινους, συζητώντας τις πιθανότητες συνεργασίας με τα δύο κλαμπ. Η Λίβερπουλ εδώ και αρκετό καιρό εμφανίζεται στον αγγλικό Τύπο ως ενδιαφερόμενη για τον 29χρονο χαφ, ωστόσο φαίνεται πως και η Άρσεναλ έχει απλώσει τα δίχτυα της για να αποσπάσει την υπογραφή του.
Οι Πολίτες έχουν ήδη προσφέρει συμβόλαιο στον Μίλνερ με αυξημένες αποδοχές, θέλοντας να τον ανταμείψουν για την πολύ καλή σεζόν που έκανε φέτος, ωστόσο η απόφαση είναι αποκλειστικά στα χέρια του πολυσύνθετου μέσου, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του νωρίτερα από τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας μέσα στο μήνα.