Αρέσει σε Μπενίτεθ ο Στέρλινγκ

Ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι ένας παίκτης που θα τον ενδιέφερε.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ φαίνεται πως βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από το «Άνφιλντ» καθώς δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Τα δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ενδιαφέρον ίσως υπάρξει και από τη μεριά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο νέος τεχνικός των «Μερένχες», Ράφα Μπενίτεθ, όταν ρωτήθηκε για τον Στέρλινγκ, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του του 20χρονου εξτρέμ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τις προθέσεις του.

«Θαυμάζουμε τον Ραχίμ, αυτό δεν αποτελεί μυστικό. Αλλά δεν είναι παίκτης μας, συνεπώς δεν μπορώ να κάνω κάποια περαιτέρω σχόλιο», τόνισε ο Μπενίτεθ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr