Τα πάντα προκειμένου να φέρει πίσω στη Μίλαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, φέρεται διατεθειμένος να κάνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα.
Εδώ κι αρκετό καιρό, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως οι «ροσονέρι» θέλουν σαν... τρελοί την επιστροφή του Σουηδού αστέρα στο «Σαν Σίρο», στην προσπάθειά τους για επιστροφή σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Παρότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, την ώρα που κι ο ατζέντης του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Μίνο Ραϊόλα, έχει υποστηρίξει πως είναι αδύνατον να γυρίσει, το «Sky Sports Italia» κάνει λόγο για... τρελή καψούρα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον παίκτη!
Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται πως ο «καβαλιέρε» είναι διατεθειμένος να κινήσει γη κι ουρανό έτσι ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και φέρεται να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ζλάταν, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως 6.5 εκατομμύρια ευρώ!
Βέβαια, όπως προαναφέρθηκε η σχετική περίπτωση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ειδικότερα από τη στιγμή που η Μίλαν δεν συμμετέχει καν στην Ευρώπη ενώ η Παρί έχει κλείσει τη θέση της στους ομίλους του Champions League.
ΠΗΓΗ: sdna.gr