Στην ανακαίνιση και επέκταση του «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι έτοιμη να προχωρήσει η Τσέλσι.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα βρετανικά tabloids, οι «μπλε» έχουν εκπονήσει σχέδιο τριετίας για την ολοκλήρωση των εργασίων. Οπερ σημαίνει πως γι’ αυτό το διάστημα οι «μπλε» θα πρέπει να αγωνιστούν μακριά από τη φυσική τους έδρα. Βέβαια όλες αυτές οι συζητήσεις γίνονται σε θεωρητική βάση χωρίς να ΄χει γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης των εργασιών.
Ουσιαστικά, η Τσέλσι θα επιδιώξει να αυξήσει τη χωρητικότητα του γηπέδου σε 60.000 θέσεις και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Λονδίνου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς μελέτη του χώρου όπου βρίσκεται το γήπεδο, καθώς και τις σχετικές εκτιμήσεις για τις δυνατότητες που υπάρχουν, όπως το να χτιστούν κερκίδες πάνω από τις υπάρχουσες, στην ανατολική και τη βόρεια πλευρά του γηπέδου.
Βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, η Τσέλσι προσκάλεσε τους κατόχους διαρκείας και τους κατοίκους πέριξ του γηπέδου να βρεθούν το τριήμερο 30/6-2/7, ώστε να δουν αναλυτικά τα σχέδια που έχουν εκπονηθεί και να εκφράσουν την άποψη τους.Η Τσέλσι θα πρέπει ωστόσο να βρει άλλη έδρα για το διάστημα (περίπου τρία χρόνια) που θα διαρκέσουν τα έργα και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας εξετάζει τις λύσεις του Γουέμπλεϊ και του Τουίκενχαμ.