Θέλει τον Ιγιαραμέντι και το δείχνει! Ο λόγος για την Λίβερπουλ η οποία μετά την προ ημερών αρνητική απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρόταση των 15 εκατ. ευρώ φαίνεται πως έχει στα σκαριά νέα προσφορά.
Σύμφωνα με δημοσιεύμα του «People» οι «κόκκινοι» επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του νεαρού μέσου καθώς βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Στήβεν Τζέραρντ, μετά την αποχώρηση του τελευταίου για το MLS.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την πρότασή της στα 21 εκατ. ευρώ και να φέρει στο Άνφιλντ τον 25χρονο μέσο.
Μάλιστα, και ο ίδιος είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία αφού φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος από το χρόνο συμμετοχής του στους «μερένχες».