Μιλάει με Νάσταζιτς η Γιουβέντους

Συζητήσεις με τον ατζέντη του Ματίγια Νάσταζιτς φαίνεται πως θα έχει την Πέμπτη (9/7) η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το Tuttosport ο 22χρονος άσος θέλει να αποχωρήσει από την Σάλκε και έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του, Φάλι Ραμαντάνι, να τον φέρει πίσω στην Ιταλία, εκεί όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-2012 για λογαριασμό της Φιορεντίνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, ο Ραμαντάνι αναμένεται να μιλήσει εντός της ημέρας με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας για μια πιθανή μεταγραφή, παρά το γεγονός πως ο Σέρβος στόπερ μετακόμισε μόλις τον περασμένο Μάρτιο στην Σάλκε έναντι 13 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στο κυνήγι ενός κεντρικού αμυντικού, με τους Μπενατιά και Αμπντενούρ να αποτελούν τις εναλλακτικές του Νάσταζιτς.