Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για μαγική βραδιά στο Σαν Μαμές, αλλά ξεκαθάρισε ότι η Αθλέτικ ξέρει τι θα την περιμένει στη ρεβάνς του Καμπ Νου.
«Είναι αλήθεια ότι είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Λίγοι το περίμεναν, αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Η ομάδα σπάνια βάζει τέσσερα γκολ. Ήταν μία μαγική βραδιά στο Σαν Μαμές, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος. Κόντρα στη Μπάρτσα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν το σκεφτόμαστε έτσι και νομίζω ούτε εκείνοι. Ξέρουμε τι μας περιμένει στο Καμπ Νου. Πρέπει να πάμε να παίξουμε εκεί και κόντρα στη Μπάρτσα κανένα σκορ δεν είναι αρκετό» δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Βάσκων.
Ερωτηθείς για το αν είναι η πιο χαρούμενη μέρα του στην Αθλέτικ, ξεκαθάρισε: «Όχι. Έχω ζήσει και πιο χαρούμενες μέρες. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη. Είναι μία βραδιά για να θυμόμαστε για λίγο καιρό, αλλά είναι μόνο το πρώτο ματς».