Το φιλικό με την ΑΕΚ είναι πρόβα τζενεράλε για τους Νερατζούρι οπότε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ετοιμάζεται να παρατάξει ό,τι καλύτερο.
Το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το ίδιο ισχύει και για την αντίπαλο της. Η Ιντερ αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα την αναμέτρηση με την Ενωση αφού είναι και για αυτή η γενική πρόβα πριν την έναρξη της Serie A, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να παίρνει στην αποστολή τους Χαντάνοβιτς, Καρίσο, Ζουάν Ζεζούς, Μοντόγια, Σαντόν, Ρανόκια, Μουρίγιο, Μιράντα, Ντ' Αμπρόζιο, Ναγκατόμο, Ναγκατόμο, Ντιμάρκο, Κοντογκμπιά, Μεδέλ, Κόβατσιτς, Νουκουρί, Μπρόζοβιτς, Παλάσιο, Ικάρντι, Γιόβετιτς, Μανάι.
Το φιλικό θα βοηθήσει τον Τραϊανό Δέλλα να βγάλει πραγματικά χρήσιμα συμπεράσματα αφού στην Ιταλία υπάρχει γκρίνια για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Ιντερ στα φιλικά οπότε οι Μιλανέζοι θα το δουν απολύτως σοβαρά.