«Δεν συζητάμε για Ντράξλερ»

Φρένο στη φημολογία για μετακόμιση του Γιούλιαν Ντράξλερ στη Γιουβέντους έβαλαν ο Χορστ Χελντ και ο Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, ξεκαθαρίζοντας ότι η Σάλκε δεν προτίθεται να τον πουλήσει.

«Μην πιστεύετε πάντα τα ιταλικά media. Μπορεί να γράφουν οτιδήποτε, αλλά δεν υπάρχουν καν διαπραγματεύσεις» είπε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, τονίζοντας ότι η τελευταία επαφή με την πρωταθλήτρια Ιταλίας έγινε στα τέλη Ιουλίου: «Από τότε δεν έχει υπάρξει άλλη επαφή».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή της Σάλκε Αντρέ Μπραϊτενράιτερ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει δείγματα φυγής από τον παίκτη: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του και την αφοσίωσή του στη Σάλκε. Είναι πολύ συγκεντρωμένος στις προπονήσεις από την πρώτη ημέρα. Φαίνεται να το απολαμβάνει που μετά από καιρό κάνει και πάλι γεμάτη προετοιμασία».