Πονοκεφάλιασε τις «ασπιρίνες» ο... 200άρης Μίλερ!

Με τέτοιον... πονοκέφαλο τι να σου κάνουν οι ασπιρίνες; Στη 200η συμμετοχή στην Bundesliga, ο Τόμας Μίλερ πέτυχε δύο γκολ κι οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στη νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν (3-0), στο Μόναχο, η οποία την κράτησε στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Εξαιρετικός για άλλο ένα ματς ο Ντόουγκλας Κόστα.


 
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ήθελε να πάρει την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Bundesliga, σε ματς όπου ο Τόμας Μίλερ συμπλήρωνε 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, απέναντι στις «ασπιρίνες» που προέρχονταν από μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο (3-0).

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε δυνατά στο ματς κι απείλησε στο 12', με τον Τιάγκο να πιάνει ωραίο πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, δίχως όμως να βρίσκει στόχο. Στο 26ο λεπτό όμως, ο Μίλερ «μίλησε». Ο Ντόουγκλας Κόστα συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις, έκανε μία τρομερή ενέργεια από τα αριστερά και «σέρβιρε» στον διεθνή άσο, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 1-0!

Τέσσερα λεπτά μετά μάλιστα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, το ωραίο σουτ του όμως βρήκε στο δοκάρι κι απομακρύνθηκε. Στο 37' ήταν η ώρα της Λεβερκούζεν να απειλήσει, με (ποιον άλλον) τον Τσαλχάνογλου να πιάνει ένα τρομερό σουτ, το οποίο κατέληξε στο δοκάρι!

Οι «ασπιρίνες» ήταν εκείνες που απείλησαν στο δεύτερο μέρος (50') όμως το γκολ ήρθε από την πλευρά των Βαυαρών. Έπειτα από... αναμπουμπούλα στη μεγάλη περιοχή, οι αμυντικοί της Μπάγερ έσπρωξαν τον Βιδάλ, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι κι ο Μίλερ το μετουσίωσε σε γκολ για να «γράψει» το 2-0 στο 60'. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά σε χέρι του Χίλμπερτ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόμπεν, ο οποίος σημείωσε το 3-0 στο 71ο λεπτό.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι κι η Μπάγερν πήρε μία ακόμη νίκη και παρέμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Bundesliga.