Στη... θέση τους φρόντισε να βάλει τους «μνηστήρες» για τον Πολ Πογκμπά, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, επισημαίνοντας πως ο παίκτης μπορεί να κοστίζει του χρόνου πάνω από 100 εκατ. ευρώ!
Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» είδαν την πρότασή τους, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, να απορρίπτεται από τη «Γηραιά Κυρία». Κανείς δεν ξέρει όμως ποια θα είναι η κατάσταση του χρόνου, αναφορικά με τον διεθνή άσο.
Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των νταμπλούχων Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, επισήμανε πως εάν ο Πογκμπά πραγματοποιήσει ανάλογη σεζόν, τότε ακόμα και 100 εκατομμύρια ευρώ ίσως να μην είναι αρκετά για εκείνον!
«Την επόμενη χρονιά, βλέπω να γίνονται ακόμα μεγαλύτερα “deal”. Εάν ο Πογκμπά συνεχίζει να αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο που αγωνιζόταν πέρυσι, τότε 100 εκατ. ευρώ δεν θα είναι αρκετά για εκείνον», ανέφερε σχετικά.