Η Μάντστεστερ Σίτι «φλέρταρε» με την πρώτη «γκέλα» της σεζόν, αλλά βρήκε στο πρόσωπο του 18χρονου Κελέτσι Ιχενάτσο τον... ήρωα που έψαχνε και απέδρασε με νίκη από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (1-0)! Αποχώρησε τραυματίας ο Τέβες.
Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Κρίσταλ Πάλας, βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, αλλά ο 18χρονος Κελέτσι Ιχενάτσο ήρθε να διεκδικήσει και να πάρει τα... λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν. Στο 89' της αναμέτρησης ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τον έριξε στον αγώνα στη θέση του Μπονί και ο Νιγηριανός έγινε ο «λυτρωτής» των «πολιτών». Σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του μία υπερπολύτιμη νίκη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Μην ξεχνάμε πως οι «αετοί» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμα, όμως και σε αυτό το μέτριο απόγευμα, οι «πολίτες» θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αρκετά νωρίτερα και όχι στα... χασομέρια του ματς. Για την ακρίβεια στο 51' ο Χεσούς Νάβας βρέθηκε τετ α τετ με ένα άδειο τέρμα, αλλά κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ! Προφανώς και είναι η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς έως τώρα!
Στο 70' η Κρίσταλ Πάλας «απάντησε» στην μεγάλη ευκαιρία του Νάβας με τον Πάντσεον, αλλά τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο Χαρτ. Το ματς όδευε προς την ολοκλήρωσή του με το 0-0 να παραμένει μέχρι να «χτυπήσει» ο Ιχενάτσο, ο οποίος στο 90' σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και χάρισε στη Σίτι τη νίκη. Οι «πολίτες», βέβαια, είναι η μοναδική ομάδα στην Premier League που έχει κάνει το 5Χ5 και ήδη από την Τσέλσι έχει αέρα 11 βαθμών!
Στη Σίτι, πάντως, ανησυχούν για τον τραυματισμό του Αγκουέρο, ο οποίος στο 25' χτύπησε και αντικαταστάθηκε από τον Ντε Μπρόιν