Στον διδακτικό χαρακτήρα της ήττας από την Μάλαγα στάθηκε ο Πάμπλο Λάσο, μιλώντας για τον χαμένο ημιτελικό του Supercopa. Τι είπε για τους Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Γιόνας Ματσιούλις.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον πρώτο εγχώριο τίτλο για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση απέναντι στην Μάλαγα και ηττήθηκε με 94-79. Μια ήττα η οποία μπορεί να λειτουργήσει σαν μάθημα για τους Μαδριλένους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάμπλο Λάσο.
Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έπαιξε με πυρετό κόντρα στους Ανδαλουσιανούς, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης «λαβώθηκε» ο Γιόνας Ματσιούλις.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στη Μάλαγα. Έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι και πήρε δίκαια τη νίκη. Εγώ είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έπαιξε με πυρετό, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα χτύπησε και ο Γιόνας Ματσιούλις. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας πήγε καλά. Επίσης ήταν μια πολύ καλό μάθημα για το τι μας περιμένει στο μέλλον», ήταν τα λεγόμενά του.