Σοσιεδάδ… τεσσάρων αστέρων

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόγες, ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας (το όνομα του ακούγεται έντονα για την Άστον Βίλα), να διαλύει την Λεβάντε και μάλιστα εκτός έδρας, με 4-0.

Η καλή ημέρα φάνηκε από πολύ νωρίς για το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόγες, καθώς ο Βέλα, με την συμπλήρωση οκτώ λεπτών αγώνα, έβαλε την Σοσιεδάδ μπροστά με 1-0, για να έρθει ο Αγκιρέτσε στο 35’, να θέσει τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του. 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Ο περίπατος της Σοσιεδάδ συνεχίστηκε και στο β’ μέρος. Έτσι, σε διάστημα τριών λεπτών, οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν σε θρίαμβο την νίκη τους, με τον Ιγιαραμέντι να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-3 στο 82 και τον Βέλα να διαμορφώνει στο 84’ το τελικό Λεβάντε – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-4.

Λεβάντε: Ρούμπεν, Τόνιο, Σιμάο, Μοράλες, Γκαρσία (46’ Τζίλας), Φεντάλ, Καμαράσα, Λέρμα (62’ Ρούμπεν Γκαρσία), Χοσέ Μαρί (46’ Βέρθα), Ρότζερ, Ντεϊβέρσον.

Σοσιεδάδ: Ρούγι, Γκονζάλες, Ινίχο Μαρτίνεθ, Μπερσισέ, Ζαλντούα, Ιγιαραμέντι, Μπεργκάρα, Πριέτο, Κάρλος Βέλα (86’ Οϊαρθαμπάλ), Ζουρουτούσα (83’ Κανάλες), Αγκιρέτσε (75’ Κάστρο).