Στο χειρότερο φετινό ισπανικό ματς, Λας Πάλμας και Βιγιαρεάλ όχι μόνο δεν σκόραραν, αλλά δεν έφτιαξαν ούτε καν μία καλή φάση.
Στην ουρά γεμάτη ήττες η Λας Πάλμας απέλυσε τον κόουτς που την ανέβασε στην Primera. Την θέση του Πάκο Ερέρα πήρε ο Κίκε Σετιέν και έξι ημέρες μετά κατάφερε να κλέψει ένα βαθμό από την εξαιρετική φέτος Βιγιαρεάλ.
Το ματς βέβαια ήταν τραγικό. Δεν είχε ούτε μία καλή φάση και έκανε τους θεατές να θέλουν να πάρουν τον υπνάκο τους σε μια ισπανική σιέστα. Βέβαια αυτή κανονικά διαρκεί συνήθως μισή ώρα και όχι τα 90 λεπτά που είχε αυτό το αδιάφορο παιχνίδι. Πάντως ο βαθμός δεν έβγαλε την ομάδα των Κανάριων Νήσων από την τριάδα της ουράς και κράτησε τη Βιγιαρεάλ εντός της πρώτης τετράδας.