Τσέλσι για Ζαρντίμ!

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Νικολά Βιλά, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει πειστεί, πιθανότατα από τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες, να προσλάβει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αν απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, το «αφεντικό» της Τσέλσι και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο έχει πειστεί, ύστερα από.... πρέσινγκ του Μέντες, να κυνηγήσει τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για διάδοχο του Special One.

Το μέλλον του Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μόνο ασφαλές δεν είναι και σύμφωνα με τον Νικολά Βιλά εφόσον οι δρόμοι του με την Τσέλσι χωρίσουν, ο Αμπράμοβιτς θα κινηθεί για τον Ζαρντίμ καθ' υπόδειξη του Ζόρζε Μέντες, του πιο ισχυρού μάνατζερ αυτήν την στιγμή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια πηγή, η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να ξοδέψει έως και 10 εκ. ευρώ για να «σπάσει» το συμβόλαιο του 41χρονου Πορτογάλου με τη Μονακό!