Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κάνει ξεκάθαρες δηλώσεις για το μέλλον του όσον αφορά στην επόμενη σεζόν, ωστόσο για άλλη μία φορά δήλωσε την αγάπη του για την προηγούμενη ομάδα του, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Και στο παρελθόν έχει μιλήσει με τα καλύτερα εκτός για τους «μπέμπηδες», και για τον πρώην προπονητή της ομάδας, τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο δίκτυο «ITV» δήλωσε: «Όπως ξέρει ο κόσμος, μου αρέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγαπώ αυτή την ομάδα. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στο πιο υψηλό επίπεδο και με αξιοπρέπεια».
Ο μάνατζερ του Πορτογάλου πάντως, ο Χόρχε Μέντες ξεκαθάρισε στη «Marca» ότι μόνο στη Μαδρίτη βλέπει το μάλλον του πελάτη του: «Ο Κριστιάνο αγαπά τη Γιουνάιτεντ, όμως θα τελειώσει την καριέρα του στη Μαδρίτη».