Δώστε μου μάτια να βλέπω Μπάρτσα!

Η τριάδα MSN βρέθηκε σε ακόμα ένα οργιαστικό απόγευμα και η Μπαρτσελόνα προσέφερε ακόμα ένα χορταστικό γεύμα στο 4-0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ!

Ποιος θα το περίμενε πως το μεγαλύτερο «θεματάκι» που έχει να αντιμετωπίσει ο Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα είναι η αποχή του Λιονέλ Μέσι από το γκολ εντός συνόρων. Μακάρι όλοι οι προπονητές στον κόσμο να είχαν τέτοια «προβλήματα», αφού είναι τέτοιο το οπλοστάσιο των Καταλανών που μπορούν να κρύβουν άνετα τέτοια ζητήματα. Ο Νεϊμάρ και ο Λουίς Σουάρες συνέχισαν στον εξωπραγματικό τους ρυθμό, η Μπαρτσελόνα προσέφερε ακόμα μία χορταστική παράταση και με το 4-0 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Το γκολ που πανηγυρίστηκε περισσότερο από όλα ήταν το 4-0 από τον Αργεντινό στις καθυστερήσεις, δείγμα του πόσο πολύ ήθελαν όλοι την επιστροφή του «Λίο» στα γκολ εντός συνόρων.

Στο 600ό επίσημο παιχνίδι του Λιονέλ Μέσι, οι Καταλανοί χρησιμοποίησαν τον Αργεντινό ως Δούρειο Ίππο. Η άμυνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ προσαρμοζόταν στον Μέσι και οι υπόλοιποι έβρισκαν χώρους για να κάνουν τα δικά τους. Ο απρόσμενος σταρ για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Ντάνι Άλβες. Από ασίστ του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ ξεκίνησαν τα δύο πρώτα γκολ από Νεϊμάρ (22’) και Λουίς Σουάρες (41’), με τον Ουρουγουανό να σκοράρει για 6ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα με ένα εκπληκτικό βολ-πλανέ.

Η Μπάρτσα έριξε ρυθμούς στην επανάληψη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Νεϊμάρ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά (52’, 3-0), φτάνοντας τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο επίλογος γράφτηκε στις καθυστερήσεις με τον Μέσι να γράφει το 4-0 και την τριάδα MSN να φτάνει τα 29 (από τα 33) γκολ στο πρωτάθλημα. Αλήθεια, υπάρχει κάποια άμυνα που μπορεί να τους σταματήσει;