Φήμες θέλουν τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για την περίτωση του Άαρον Ράμσεϊ της Άρσεναλ, έτοιμάζοντας μάλιστα και πρόταση για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής πριόδου.
Ο Άγγλος από το 2008 που πήγε στην ομάδα από το Λονδίνο μέχρι και σήμερα, έχει παίξει σε πάνω από 250 αγώνες. Δημοσίευμα θέλει την πρόταση της ισπανικής ομάδας να είναι έτοιμη να ξοδέψει μέχρι και 67 εκ ευρώ για την απόκτησή του.
Συγκεκριμένα, η «Sunday Express» αναφέρει ότι ο προπονητής των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, είναι οπαδός του Ράμσεϊ, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα είχε πρόβλημα στο ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή του.
Οι «μπλαουγκράνα» κοιτάζουν και άλλους παίκτες στην αγγλική αγορά για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται εκτός του Ράμσεϊ και ο Στόουνς της Έβερτον.