Ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, αποκάλυψε πως ο Ιβοριανός μέσος θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα από την παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο.
Ο Τουρέ είχε βρεθεί πολύ κοντά στην έξοδο από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι, όταν και η Ίντερ τον ήθελε πολύ, αλλά τελικά ο Ιβοριανός άσος πήρε την απόφαση να παραμείνει στο «Έτιχαντ».
Το ίδιο όμως δεν αναμένεται να γίνει και φέτος με τον ατζέντη του, τον Ντιμίτρι Σέλουκ, να αποκαλύπτει στη Sun πως ο πελάτης του δεν θα παραμείνει και αυτό το καλοκαίρι στη Μάντσεστερ Σίτι, παρά την έλευση του Πεπ Γκουαρδιόλα στον σύλλογο.
«Νομίζω πως ο Γιάγια θα φύγει από τη Σίτι. Αλλά πριν φύγει ελπίζω πως θα κατακτήσει όλους τους τίτλους. Δεν έχει να κάνει με το αν ο Πεπ τον θέλει ή όχι», ξεκαθάρισε ο Σέλουκ.