Χαμογελά η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη ήταν η κερδισμένη του ντέρμπι του «Μπαλαΐδος» απέναντι στην Θέλτα, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι έφυγαν με το 1-1 από το Βίγκο, αποτέλεσμα που τους διατηρεί στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο +2, τόσο από την σημερινή της αντίπαλο, όσο και από την Μπιλμπάο.

Το παιχνίδι έδειχνε να… στραβώνει από νωρίς για τους φιλοξενούμενους, που είδαν τον Φάτσιο να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε μόλις 25 λεπτά αγώνα, όμως, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Ανδαλουσιάνοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43’ με τον Καρίσο. Στην επανάληψη η κούραση άρχισε να καταβάλλει τους παίκτες της Σεβίλλης, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, που έφτασαν στην ισοφάριση στο 64’ με τον Μποβέ και θα μπορούσαν, μάλιστα, να πάρουν ακόμα και την νίκη στις καθυστερήσεις, με τον Γκουιντέτι, όμως, να μην μπορεί να νικήσει, με προβολή τον Ρίκο. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό που τις διατηρεί σε απόσταση βολής, με την Σεβίλλη στους 37 και την Θέλτα στους 35.

Θέλτα: Αλβάρεζ, Τζόνι (62’ Γκουιντέτι), Γκόμεζ, Πλάνας, Καμπράλ, Ραντόχα (62’ Ντίαζ), Μπονγκοντά, Ερνάντεζ, Μποβέ, Βας, Άσπας.

Σεβίλλη: Ρίκο, Ραμί, Φάτσιο, Εσκουδέρο, Μαριάνο, Καρίσο, Κρον Ντέλι, Ρέγες (64’ Μπανέγκα), Ενζόνζι, Κονοπλιάνκα (58’ Βιτόλο), Γιορέντε (69΄ Γκαμέιρο).