Το γνωστό... σφυροκόπημα στη Λίβερπουλ! (vid)

Πελάτισσα έχει κάνει φέτος τη Λίβερπουλ η Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να πετάνε εκτός Κυπέλλου Αγγλίας την ομάδα του Κλοπ με 2-1 στις καθυστερήσεις της παράτασης!

H Γουέστ Χαμ είχε πάρει την αέρα της Λίβερπουλ, καθώς τα «σφυριά» είχαν επικρατήσει ήδη δύο φορές στo πρωτάθλημα, ενώ και στο πρώτο ματς του «Άνφιλντ» για τον 4ο γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας οι Λονδρέζοι με το 0-0 έστειλαν την πρόκριση σε επαναληπτικό.

Χαμός από δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο με... νικήτρια την Γουέστ Χαμ, η οποία είδε δύο φορές την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Μινιολέ και τις δύο από προσπάθειες του Παγιέτ. Ενδιάμεσα και ο Κουτίνιο είδε την προσπάθειά του να έχει την ίδια τύχη.

Με την συμπλήρωση των 45 λεπτών ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αντόνιο από κοντά άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με σκορ πρόκρισης.

Η τρομερή έμπνευση του Κουτίνιο όμως, τρία λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, έφερε το ματς και πάλι από την αρχή. Ο άσος της Λίβερπουλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πέρασε την μπάλα κάτω από το τείχος ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στη συνέχεια η Λίβερπουλ έχασε αρκετές ευκαιρίες για την ανατροπή, αλλά τα «σφυριά» άντεξαν και έτσι το ματς πήγε στην παράταση, καθώς τα εκτός έδρας γκολ δεν ισχύουν στο Κύπελλο.

Ο Μπεντέκε έχασε την ευκαιρία σε τετ α τετ να δώσει το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, ενώ και ο Στάριτζ δεν μπόρεσε λίγα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ ήρθε όμως, αλλά από την άλλη πλευρά. Η Γουέστ Χαμ κράτησε τη φετινής της παράδοση με τους «ρεντς» και στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Ογκμπόνα πήρε τη νίκη-πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας με 2-1, με την ομάδα του Κλοπ να βολεύεται πλέον με τον τελικό του Λιγκ Καπ.