Aπέρριψε πρόταση από την Κίνα ο Μουρίνιο

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να τα έχει βρει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες.

Έτσι κι αλλιώς, συμβόλαια δεν έχουν υπογραφεί, αλλά ο Πορτογάλος δεν είναι μόνο ο «Special One», αλλά είναι και Κύριος (με κ κεφαλαίο) και θα κρατήσει τον λόγο που φέρεται να έχει δώσει προφορικά. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ο Μουρίνιο δέχθηκε κάποιες προτάσεις πρόσφατα και, μάλιστα, τον πολιόρκησαν και οι Κινέζοι! 

Φαίνεται ότι στην ασιατική χώρα θέλουν να δυναμώσουν το πρωτάθλημά τους όχι μόνο με ποδοσφαιριστές, αλλά και με προπονητές και ποιος καλύτερος από τον Πορτογάλο. Όπως αναμενόταν, βέβαια, η απάντηση του πρώην τεχνικού της Τσέλσι ήταν αρνητική, ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι και ομάδα από την Ιταλία τον προσέγγισε, λαμβάνοντας επίσης το «όχι» του Πορτογάλου. Παραμένει άγνωστο, βέβαια, αν η άρνησή του προκύπτει από το γεγονός ότι όντως έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ ή αν απλά δεν βρήκε αρκετά δελεαστικές οι προσφορές.