Απροσδόκητη εξέλιξη στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με την Ντόρτμουντ, καθώς το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά και ενώ το ρολόι σημάδευε το 65ο λεπτό.
Ακριβώς σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ με τον Ομπαμεγιάνγκ, τέρμα, όμως το οποίο προκάλεσε την οργή του προπονητή των «Ασπιρίνων», Ρόγκερ Σμιντ, ο οποίος το θεώρησε αντικανονικό. Η αντίδραση του ήταν τέτοια που προκάλεσε την αποβολή του από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τον Σμιντ, όμως, να… αρνείται να αποχωρήσει. Έτσι, αφού δεν έφυγε ο ίδιος, αποχώρησε ο… διαιτητής!
Ευτυχώς, εντός πενταλέπτου, ο Σμιντ αποφάσισε να πειθαρχήσει στην απόφαση του διαιτητή, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να επιστρέψει και το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.