Ο νέος είναι ωραίος, αλλά η Ντόρτμουντ είναι αλλιώς! (vid)

Η Ντόρτμουντ τα είδε όλα απέναντι στην Χόφενχαϊμ του 28χρονου Νάγκελσμαν, έμεινε πίσω με 0-1 στο σκορ, όμως με τρία γκολ στα τελευταία 10 λεπτά του ματς πήρε την αγχωτική νίκη κι επέστρεψε στο -8 από την Μπάγερν.

Είναι 28 ετών, λέγεται Τζούλιαν Νάγκλεσμαν και πριν από μερικές εβδομάδες ανέλαβε τις τύχες της Χόφενχαϊμ, σε μια προσπάθεια να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται- την κατηγορία, δηλαδή. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Μάινς και έγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και σήμερα στη Φεστφαλία πήγαινε για το τεράστιο κόλπο- γκρόσο.  

Και η αλήθεια είναι ότι για 80 ολόκληρα λεπτά, τα πήγαινε περίφημα: χάρη σ' ένα γκολ του Ρούντι στο 25΄ είχε κάνει το 0-1 απέναντι στην Ντόρτμουντ και παρά το γεγονός πως ο σκόρερ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και ως μοιραίος παίκτης (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 58΄), άντεχε με πρωτοφανή άνεση.  

Όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο τα πάντα κατέρρευσαν: ο Μχιταριάν ισοφάρισε σε 1-1 στο 80΄, ο Ράμος στο 85΄ έβαλε την Ντόρτμουντ μπροστά με 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Ομπαμεγιάνγκ έβαλε το κερασάκι στην ήδη υπάρχουσα τούρτα, για το 3-1.

Μ' αυτή τη νίκη η Ντόρτμουντ επέστρεψε στους 8 βαθμούς διαφορά από την Μπάγερν, τη στιγμή που η Χόφενχαϊμ πήρε μεν τα εύσημα, αλλά αποχώρησε με μηδέν βαθμούς στο σακούλι της.

Νέος είναι ακόμα ο Νάγκελσμαν, θα μάθει.