Ισοπαλία – καταστροφή για την Τουλούζ στο «Βελοντρόμ»

Η Μαρσέιγ του Μίτσελ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τουλούζ στο «Βελοντρόμ», με σκορ 1-1 για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ligue 1. Προηγήθηκαν με τον Μπεν Γεντέρ οι φιλοξενούμενοι, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 74’ με αυτογκόλ του Σομάλια. Δύσκολα θα σώσουν την κατηγορία πλέον, αφού είναι στη δεύτερη θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο, έδωσε τη θέση του σε ένα δεύτερο στο οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Στο 55’ ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ μετά από προσπάθεια του Ντιντό. Μετά από 21 λεπτά όμως, και συγκεκριμένα, στο 74’, ο Σομάλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι η Μαρσέιγ παραμένει περίπου στη μέση της βαθμολογίας, ενώ η Τουλούζ είναι με το ένα πόδι στη Ligue 2.

ΜΑΡΣΕΪΓ (Μίτσελ): Μανταντά, Μαντί, Ρεντίκ, Ρολάντο (63’ Αλεσαντρίνι), Μανκίγιο, ΕνΚουντού, Ντιαρά (46’ Μπαραντά), Ίσλα, Καμπέγια (87′ Τοβάν), Φλέτσερ, Μπατσουαγί

ΤΟΥΛΟΥΖ (Π. Ντουπράζ): Λαφόντ, Μουμπαντιέ, Τισεράντ, Ντιοπ, Σομάλια, Ντουμπιά, Μπλιν, Ντιντό (87′ Σιρεΐξ), Μπρέιθουεϊτ, Μπεν Γεντέρ, Ακπά Ακπρό (72’ Μποντιγκέρ)