Άλλη μια χαμένη χρονιά για τον Μάριο Μπαλοτέλι...

Στη Λίβερπουλ δεν τον ήθελε κανείς και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς άπλωσε στον Μάριο Μπαλοτέλι χέρι βοηθείας...

Στην αρχή της φετινής σεζόν τεχνικός της Μίλαν φώναξε τον Ιταλό επιθετικό στο γραφείο του για να συζητήσουν. Τον έβαλε να του υποσχεθεί ότι θα είναι... καλό παιδί φέτος, θα κόψει τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια και λοιπές τρέλες και να αφοσιωθεί στις προπονήσεις του. Όχι για να του ανταποδώσει την χάρη που του έκανε να του δώσει μια ευκαιρία όταν ουδείς τον ήθελε, αλλά για να προλάβει να σώσει ό,τι σώζεται από μια καρθέρα που φαίνεται πως έχει χαραμιστεί. 

Ο Μπαλοτέλι υποσχέθηκε στον Μιχαΐλοβιτς ότι θα αλλάξει. Οκτώ μήνες μετά δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τον προπονητή του. Στο παιχνίδι κόντρα στην Κιέβο ήταν και πάλι στον πάγκο και ο τεχνικός των «ροσονέρι» ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός δεν πρόκειται να δει ξανά ενδεκάδα αν δεν ωριμάσει και δεν δουλέψει σκληρά. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις αν είσαι ο Μπαλοτέλι. 

Ο Μιχαΐλοβιτς δεν μάσησε τα λόγια του. Ο 25χρονος επιθετικός ναι μεν αντιμετώπισε τραυματισμό, αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά του. «Από άποψης φυσικής κατάστασης, ο Μπαλοτέλι θα μπορούσε να παίξει. Ήταν έτοιμος. Το πρόβλημα είναι στο κεφάλι του. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε αλλά πρέπει να βοηθήσει και αυτός τον εαυτό του» είπε ο Σέρβος προπονητής το Σάββατο. 

Ο Μπαλοτέλι έχει την ευκαιρία με την απουσία του Νιανγκ, λόγω τραυματισμού, να αλλάξει το κλίμα για αυτόν. Αν τους μήνες που απομένουν συγκεντρωθεί και καταφέρει να βοηθήσει τη μϊλαν, ίσως να παραμείνει στην ομάδα. Αλλιώς θα συμβεί ό,τι συνέβη και με την Ίντερ και με τη Μάντσεστερ Σίτι και με τη Λίβερπουλ και ένα ακόμα καλοκαίρι θα είναι στη γύρα αναζητώντας ομάδα.