"Να μείνει ο Βενγκέρ. Δείτε τι έπαθε η Γιουνάιτεντ μετά τον Φέργκιουσον"

Ο πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ στέκεται στο πλευρό του άλλοτε προπονητή του και απέναντι σε όσους θέλουν την αποπομπή του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει μόνο πολέμιους. Για την ακρίβεια, ο περισσότερος κόσμος της Άρσεναλ θέλει την αποπομπή του από τον πάγκο των Λονδρέζων. Μία από τις εξέχουσες προσωπικότητες της ιστορίας της ομάδας όμως, τον στηρίζει και στρέφεται εναντίον όσων ζητούν την απόλυσή του. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Σίμαν.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων» και ο Αλσατός προπονητής συνυπήρξαν στην Άρσεναλ από το το 1996, μέχρι και τη σεζόν του αήττητου πρωταθλήματος (2003-04), η οποία ήταν και η τελευταία του Άγγλου γκολκίπερ στην ομάδα.

«Έχω μπουχτίσει από όλη αυτή την αρνητικότητα που υπάρχει γύρω από την Άρσεναλ. Για εμένα, ο προπονητής δεν πρέπει να αλλάξει. Είμαι μεγάλος φαν του Βενγκέρ» είμαι αρχικά ο 52χρονος σήμερα πρώην κάτοικος «Χάιμπουρι». Προτρέπει τον κόσμο της ομάδας ν κάνει στο τέλος του χρόνου «ταμείο» για το τι έφταιξε και τι όχι.

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως παράδειγμα προς αποτροπή: «Δεν αλλάζω γνώμη για την παραμονή του (σ.σ. του Βενγκέρ). Δείτε τι συνέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το αντίο του Φέργκιουσον».