Ζημιά η Σάλκε σε Ντόρτμουντ, +7 η Μπάγερν

Σάλκε και Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο Γκέλζενκιρχεν, έτσι η κερδισμένη είναι η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ξέφυγε με 7 βαθμούς στην κορυφή από την Μπορούσια.

Δύο φορές προηγήθηκαν στο ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ (Βεστφαλία) οι φιλοξενούμενοι με τους Καγκάουα και Γκίντερ, αλλά απάντησε την πρώτη φορά ο Σανέ και την δεύτερη ο Χούντελααρ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Παπασταθόπουλο.

ΣΑΛΚΕ (5-4-1): Φέρμαν, Ζούνιορ Καϊσάρα (60' Μαξ Μάιερ), Ρίτερ, Ματίπ, Νόιστεντερ, Κολάσινατς (74' Αόγκο), Γκάις, Χέιμπιεργκ, Σανέ, Μπελχαντά (82' Τσουπό-Μοτίνγκ), Χούντελααρ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (5-4-1): Μπούρκι, Γκίντερ, Σβεν Μπέντερ, Παπασταθόπουλος, Χούμελς (46' Μχιταριάν), Ντουρμ, Λάιτνερ (73' Ομπαμεγιάνγκ), Σαχίν, Πούλισιτς (73' Γκιουντογάν), Καγκάουα, Αντριάν Ράμος.