Δίνει πριμ η Ρεάλ στη Γρανάδα για να νικήσει τη Μπαρτσελόνα;

Μία αγωνιστική μένει για να τελειώσει η Πριμέρα Ντιβιζιόν, την οποία θα κατακτήσει η Μπαρτσελόνα αν νικήσει τη Γρανάδα.

Η Ατλέτικο είναι εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λεβάντε και η Ρεάλ ελπίζει σε στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα επί της Γρανάδα, ώστε αν αυτή νικήσει τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Η Γρανάδα ήταν στην «καυτή» ζώνη του υποβιβασμού μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. Κατάφερε, όμως, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο να επικρατήσει με 4-1 εκτός έδρας της Σεβίλλης κι έτσι αφού σώθηκε θα υποδεχθεί τους Καταλανούς ούσα αδιάφορη. Κοινώς δεν έχει λόγο να... χτυπήσει το παιχνίδι. 

Στη Ρεάλ ελπίζουν, πάντως, ότι οι παίκτες της Γρανάδας δεν θα χαρίσουν τη νίκη στη Μπαρτσελόνα, ενώ ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Χαβιέρ Τέμπας, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενοι η «βασίλισσα» να τους υποσχεθεί πριμ ώστε να τους δώσει το απαραίτητο κίνητρο για να είναι ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο. 

«Δεν έχουμε ενδείξεις ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Υπάρχουν μόνο εκτιμήσεις και σχετικά με αυτές δνε θα ήθελα να μιλήσω. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς και αυτοί απαγορεύουν τα πριμ. Εμείς κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους και το ίδιο θα πράξουμε και για το παιχνίδι της Γρανάδας, όπως κάναμε και με άλλα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών» ήταν τα λόγια του Τέμπας, από τον οποίο ζητήθηκε να σχολιάσει και την άνεση με την οποία η Γρανάδα νίκησε τη Σεβίλλη και εξασφάλισε την παραμονή της. «Μάλλον στη Σεβίλλη αποφάσισαν να ξεκουραστούν» ήταν η απάντησή του. 

Από την πλευρά του, ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Βαλένθια εξέφρασε την ελπίδα του η Γρανάδα να παίξει κόντρα στη Μπαρτσελόνα όπως θα έπαιζε κι αν δεν είχε εξασφαλίσει τη σωτηρία της με την επιβλητική νίκη επί της Σεβίλλης.