Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάνει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν για τη Λέστερ και μίλησε για τους παίκτες που θα επιλέξει για την ενίσχυση της ομάδας.
Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ φυσικά δεν έχουν κοπάσει. Ο Ιταλός τεχνικός, όμως, κάνει ήδη τα πλάνα της επόμενης σεζόν, κατά την οποία θα ήθελε να δει τη Λέστερ να είναι και πάλι ανταγωνιστική, καθώς θα έχει και τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Αλεπούδες» θα αποκτήσουν κάποιους παίκτες και ο Ρανιέρι θα πρέπει να βρει αυτούς που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις.
«Για εμάς, δεν είναι τόσο σημαντικό να πάρουμε παίκτες σούπερ σταρς. Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται με την καρδιά και την ψυχή τους. Οι καινούριοι παίκτες θα πρέπει να είναι ικανοί να παίξουν μαζί μας. Δεν θα δεχτώ τον οποιονδήποτε. Αν έρθουν, θα πρέπει να ζήσουν με την ‘οικογένειά’ μας, έτσι όπως είμαστε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ιταλού προπονητή στο βρετανικό δίκτυο «Sky Sports».
Ο Ρανιέρι ξεκαθάρισε, βέβαια, πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές θα είναι η διοίκηση και οι σκάουτερ.