«Στην Γιουβέντους ο Ντάνι Άλβες»

Όπως μετέδωσε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser ο Ντάνιελ Άλβες αφήνει την Μπαρτσελόνα και θα υπογράψει στην Γιουβέντους! Διαψεύδουν οι Καταλανοί!

Μία είδηση που θα ικανοποιήσει τους φίλους της Γιουβέντους και (αντίθετα) θα δυσαρεστήσει τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα μετέδωσε πριν λίγα λεπτά ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, καθώς σε ρεπορτάζ του ανέφερε πως ο Ντάνι Άλβες αφήνει τους Καταλανούς και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπιανκονέρι»!

Όπως, μάλιστα, μεταδόθηκε ο Βραζιλιάνος μπακ θα φύγει ως ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα» και θα υπογράψει στην Γιουβέντους συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών! 

Την αποκάλυψη έκανε δημοσιογράφος της Sport, η οποία έχει «πρώτο θέμα» την είδηση με το «αντίο» του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα και τον «γάμο» με την Γιουβέντους.

Διαψεύδει η Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με την EL Mundo Deportivo, πάντως, η Μπαρτσελόνα διαψεύδει την είδηση περί Άλβες και Γιουβέντους και χαρακτηρίζει αναληθή τα τα όσα μετέδωσε ο Cadena Ser. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού, που αποκάλυψε την είδηση!