Ο Γκάιθκα Γκαριτάνο θα είναι ο αντικαταστάτης του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος.
Η ομάδα της Γαλικίας ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Γκάιθκα Γκαριτάνο θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας και πλέον έχει αναλάβει τον σχεδιασμό εν' όψει της νέας σεζόν.
Ο ίδιος αμέσως μετά δήλωσε ότι «Θέλω να ευχαριστήσω την Ντεπορτίβο για την ευκαιρία αυτή. Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος και ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή την υπέροχη πόλη και σε έναν σύλλογο όπως η Ντεπορτίβο. Ελπίζω αυτή να είναι η αρχή μιας καλής και πετυχημένης θητείας. Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο οπότε πρέπει να αποδεικνύω μέρα με τη μέρα πως διαθέτω τις ικανότητες να βρίσκομαι εδώ. Μου αρέσει η ένταση στο παιχνίδι, η πίεση ψηλά, οι γρήγορες αντεπιθέσεις και η προσήλωση στις στατικές φάσεις. Μάλλον όλοι θέλουν να παίζουν όπως η Μπαρτσελόνα».