To προηγούμενο διάστημα γραφόταν ότι ο Άγγλος επιθετικός είναι πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Άρσεναλ. Οι συζητήσεις ήταν προχωρημένες, ωστόσο ουδείς γνωρίζει τι συνέβη τελικά και ο ηγέτης των «Αλεπούδων» στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισε να μείνει πιστός στη Λέστερ.
Η επίσημη ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου ήταν η ευκαιρία της Μπέκι Βάρντι να απαντήσει σε μερικούς που είχαν... ξεσαλώσει εναντίον του συζύγου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς που με/μας κριτικάρατε χωρίς λόγο θα έχετε τα...μπαλάκια να ζητήσετε συγγνώμη; Ντροπή. Και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Άρσεναλ και τους πραγματικούς οπαδούς της Λέστερ (που ξέρω ότι είναι η πλειοψηφία) που μας υποστήριξαν ολοκληρωτικά» έγραψε σε μήνυμά της στο twitter.
Πηγή:sdna.gr