Κάθε καλοκαίρι έχουμε την ίδια ιστορία, η Άρσεναλ ψάχνει για επιθετικό και επιθετικό δεν βρίσκει. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τους κανονιέρηδες ούτε και φέτος, και μετά το «φιάσκο» με τον Τζέιμι Βάρντι οι φίλαθλοι της ομάδας μόνο αισιόδοξοι δεν δείχνουν.
Βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι βλέπουν όλους τους ανταγωνιστές να δυναμώνουν είτε έχει να κάνει με τον πάγκο είτε με τον αγωνιστικό χώρο. Οι παραπάνω λόγοι όμως ίσως να γίνουν η αίτια για να δούμε μια από τις πιο «καυτές» μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς τα περιθώρια στενεύουν για τον Αλσατό. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, ο τεχνικός των κανονιέρηδων είναι έτοιμος να προσφέρει 42 εκατομμύρια λίρες στην Νάπολι για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, συν τον Ολιβιέ Ζιρού.
Τις πληροφορίες έρχεται να επιβεβαιώσει και ο ατζέντης του Γάλλου στράικερ τονίζοντας οτι ο πελάτης του μπορεί να λάμψει σε ενα σύλλογο όπως είναι οι παρτενοπέι.