Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επισημοποιηθεί η πώληση του 80% της Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε κινεζικό επενδυτικό κολοσσό.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει ήδη προαναγγείλει την πώληση της Μίλαν στους Κινέζους, ωστόσο το deal δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί.
Αυτό σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία είναι θέμα ημερών να συμβεί καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται ανακοινώσεις.
Μόνο κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές που θα παραχωρούν το 80% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Το ποσό της εξαγοράς της Μίλαν ανέρχεται στα 700 με 750 εκατομμύρια ευρώ και συμπεριλαμβάνει και τα χρέη του συλλόγου, που κυμαίνονται σε ένα ποσό της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ.