Βελτιωμένη πρόταση ύψους 2,5 εκ. λιρών για τον Ρομπ Χόλντινγκ της Μπόλτον αναμένεται να κάνει η Άρσεναλ μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Η εν λόγω πρόταση θα κατατεθεί όπως φαίνεται την τρέχουσα εβδομάδα, με τον Βενγκέρ να ευελπιστεί πως ο Χόλντινγκ θα είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του για το φετινό καλοκαίρι. Υπάρχει μάλιστα η σκέψη να παραμείνει δανεικός για έναν χρόνο στο «Macron Stadium» με στόχο να πάρει περισσότερα παιχνίδια ακόμα στα πόδια του.
Για τον νεαρό αμυντικό πρόταση - ανεπιτυχής ωστόσο – είχε καταθέσει για την απόκτηση του και η Μπόρνμουθ. Ο Χόλντινγκ, ευρισκόμενος στη Μπόλτον από το 2013 μέχρι σήμερα, μετρά συνολικά με τη φανέλα της 26 εμφανίσεις και 1 γκολ.