Ούτε 30, ούτε 40, ούτε 50 αλλά 70 εκατ. ευρώ θα πρέπει να δώσει στη Λιόν όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Αλεξάντερ Λακαζέτ.
Ο πρόεδρος των «Λιονέ», Ζαν Μισέλ Ολάς, είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα ότι όποια ομάδα ήθελε τον 25χρονο επιθετικό θα έπρεπε να είχε κάνει την κίνησή της μέχρι τέλη Ιουλίου, διαφορετικά θα τον κρατούσε στην ομάδα.
Αφού λοιπόν διανύουμε τον Αύγουστο και καμία ομάδα δεν έκανε την κίνησή της ακόμα, οι «ολιμπίκ» ξεκαθάρισαν πως θέλουν να κρατήσουν τον Λακαζέτ ανανεώνοντάς τον.
Παράλληλα, τόνισαν πως η μόνη περίπτωση στην οποία θα παραχωρούσαν τον παίκτη τους σε αυτό το σημείο της σεζόν, θα ήταν μόνο αν κάποιος σύλλογος τους προσέφερε 70 εκατ. ευρώ, κάτι που βέβαια μοιάζει απίθανο.