Για την συνεργασία του με τον Μπρένταν Ρότζερς στην Λίβερπουλ και τα όσα θετικά του προσέφερε μίλησε ο Ραχίμ Στέρλινγκ πριν από την συνάντησή τους στο Σέλτικ-Μάντσεστερ Σίτι, πλέκοντας το εγκώμιο του Βορειοϊρλανδού.
Δίνει (σ.σ ο Πεπ) αυτοπεποίθηση σε όλους, όχι μόνο σε μένα. Μας δίνει πίστη και κίνητρο. Η ομιλία του πριν από το παιχνίδι με την Σουόνσι ήταν φανταστική, με αποτέλεσμα να βγούμε στο χορτάρι πλήρως έτοιμοι.
Η ομάδα μας πρόκειται να γίνεται καλύτερη. Αναπτύσσονται οι σχέσεις μεταξύ μας, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι φανταστικό και στον αγωνιστικό χώρο παλεύουμε ο ένας για τον άλλο και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε κι άλλο, όχι να χαλαρώσουμε και αυτό είναι το μονοπάτι που θέλει να μας έχει και ο κόουτς» είπε πρώτα ο εξτρέμ των «πολιτών» για τον Γκουαρδιόλα και συνέχισε τον πρώην κόουτς του:
«Ο Ρότζερς έπαιξε τεράστιο ρόλο στην καριέρα μου. Προσπαθώ να μαθαίνω από κάθε προπονητή με τον οποίο συνεργάζομαι και σίγουρα αυτός είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο έμαθα πάρα πολλά. Όταν έφυγε από την Λίβερπουλ μίλησα μαζί του και από τότε μιλήσαμε κι άλλες. Πλέον έχω αλλάξει το τηλέφωνό μου αρκετές φορές, οπότε ανυπομονώ να τον πετύχω και να πάρω και το δικό του νέο αριθμό.
Είναι φανταστικός τύπος. Με χρησιμοποίησε σε διαφορετικές θέσεις και με βοήθησε να καταλάβω κάθε ρόλο ξεχωριστά. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Θα είναι πολύ ωραίο που θα τον δω και πάλι. Του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά στο μεταξύ μας παιχνίδι όλα θα γίνουν για τη νίκη».