Ο Ουνάι Έμερι είναι έτοιμος να κάνει... ΕΔΕ για να βρει τον ρουφιάνο εντός της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος διαρρέει πληροφορίες στα ΜΜΕ.
Γενικά δεν έχει αρχίσει καλά η παρουσία του Ισπανού τεχνικού στον γαλλικό σύλλογο. Δεν είναι μόνο οι μέτριες αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας και τα άσχημα αποτελέσματα που την φέρνουν σήμερα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στη Γαλλία πίσω από Νις και Μονακό.
Ο Έμερι έχει να διαχειριστεί και μια... περίεργη κατάσταση στα αποδυτήρια της Παρί, καθώς είδε δημοσιευμένη στην εφημερίδα «L' Equipe» ολόκληρη την ομιλία που έκανε στους παίκτες του μετά την ήττα από την Τουλούζ.
Ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης φέρεται να είναι έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του καθώς υποτίθεται ότι όσα λέγονται στα αποδυτήρια, ειδικά μετά από άσχημο αποτέλεσμα, δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν προς τα έξω.
«Αν συνεχίσουμε έτσι, θα χάσετε την εμπιστοσύνη σε εμένα, το ίδιο και οι οπαδοί, αλλά να ξέρετε ότι είμαι εδώ για να σας κάνω καλύτερους» είπε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο Έμερι, ο οποίος δέχεται έντονες επικρίσεις για το γεγονός ότι άφησε εκτός αποστολής για τέταρτη συνεχόμενη φορά τον Μπεν Αρφά, για τον οποίο λέει δημόσια ότι... δεν είναι και ο Μέσι.