Πάλι τα έβαλε με τους παίκτες ο Μουρίνιο

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Σουόνσι, ωστόσο ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είχε καλό λόγο να πει για τους παίκτες του.

Καμία πρωτοτυπία, δηλαδή. Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έχει βρει... σκούρα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και ποιος φταίει; Σίγουρα όχι ο προπονητής, εξάλλου πρόκειται για τον «Special One». 

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Μουρίνιο τα έβαλε με τους παίκτες του λέγοντας ότι είναι απογοητευμένος από την συνολική εμφάνιση της ομάδας, παρά τη νίκη χάρη στα δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το τέρμα του Πολ Πογκμπά. 

«Έχουμε ποδοσφαιριστές με προβλήματα γενικά, αλλά έχουμε επίσης και κάποιους με προβλήματα όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Έχω έναν καλό φίλο, ο οποίος είναι σπουδαίος τενίστας. Ξέρω, λοιπόν, ότι έχει καταφέρει να αγωνιστεί περισσότερες φορές με πόνους, παρά χωρίς αυτούς. Όταν μπαίνεις σε έναν αγώνα, πρέπει να τα δίνεις όλα μέχρι το τέλος. Να φτάνεις στα όριά σου. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία. Εγώ έχω παίκτες που βαριούνται» ήταν τα (σκληρά) λόγια του Πορτογάλου, ο οποίος παρακολούθησε και αυτό το παιχνίδι από τις εξέδρες, λόγω της τιμωρίας του.