Με δηλώσεις του μετά το τέλος του Ρεάλ Μαδρίτης - Κουλτουράλ Λεονέσα (6-1), ο Έντσο Ζιντάν εμφανίστηκε χαρούμενος για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Μαδριλένων.
Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Το να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι όνειρο. Είμαι χαρούμενος που ήρθε στο "Santiago Bernabeu" και συνδυάστηκε με νίκη".
Βέβαια, ο 21χρονος έδειξε να μην επαναπαύεται με την καλή εμφάνιση: "Ήταν ξεχωριστή βραδιά. Περίμενα καιρό την ευκαιρία και τα κατάφερα. Μάλιστα, αυτή ήταν μόνο η αρχή. Θα πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, ώστε να πάρω κι άλλες συμμετοχές και να βοηθήσω την ομάδα".
Επίσης, σχολίασε τη συνύπαρξη των νέων παικτών με τους σούπερ σταρ των "μερένγκες": "Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμπεριφέρονται καλά σε μας τους νέους. Μαθαίνεις συνέχεια, όταν βρίσκεσαι δίπλα στους καλύτερους του κόσμου".
"Επιπλέον, υπάρχει καλό κλίμα. Οι αθλητές της πρώτης ομάδας μας δίνουν συμβουλές και είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο, όπως εγώ. Μου επιτρέπεται να απολαύσω το παιχνίδι μαζί τους".