Μαντσίνι, αν φύγει ο Έμερι

Δημοσιεύματα, θέλουν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να παίρνει τη θέση του Έμερι στην περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν δεν ανακάμψει άμεσα!

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία, ενώ γενικότερα οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζεται επί Έμερι.

Το 2-2 με τη Λουντογκόρετς, η ήττα από τη Μονπελιέ με 3-0 αλλά και το 2-2 με τη Νις κάνει πιο έντονα τα σενάρια απομάκρυνσης του Ισπανού τεχνικού.

Μάλιστα, πιστεύεται ότι αν δεν έρθει η νίκη επί της Γκινγκάμπ το Σάββατο, τότε θα πέσουν κι οι τίτλοι τέλους στη σχέση των δύο πλευρών.

Αν συμβεί αυτό, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρεται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του, με τον Ιταλό να έχει «παίξει» για το γαλλικό σύλλογο και πριν αναλάβει ο Έμερι, όταν ακόμη οι Άραβες ιδιοκτήτες έψαχναν τον αντικαταστάτη του Μπλαν.