Σε δίκη ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό Βαλμπουενά, μπλέκει και ο Σισέ!

Το εφετείο των Βερσαλλιών αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του Καρίμ Μπενζεμά για αναίρεση των σε βάρος του κατηγοριών σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ταυτόχρονα υπάρχει εξέλιξη και με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος επίσης έχει αναμειχθεί στο σκάνδαλο που συγκλόνισε πέρυσι την ποδοσφαιρική Γαλλία. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού επρόκειτο να απαλλαγεί από κατηγορίες, ωστόσο σύμφωνα με την σχετική απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου η ανάμειξή του στη συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να επανεξεταστεί, κάτι που σημαίνει ότι ο φάκελος που αφορά τον Σισέ επιστρέφει στον δικαστή, ο οποίος αναμένεται να δώσει εντολή για νέα έρευνα. 

Από τα αποτελέσματα αυτής, θα κριθεί η παραπομπή ή όχι του Σισέ σε δίκη ως κατηγορούμενου. 

Όσον αφορά τον Μπενζεμά, ο... κλοιός στενεύει πια επικίνδυνα μετά την απόρριψη του αιτήματός του να αποσυρθούν οι κατηγορίες εις βάρος του. Αυτό σημαίνει πια, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ότι ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ βρίσκεται πια ένα... βήμα από το να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου ως συνεργός σε εγκληματική οργάνωση που εκβίαζε με ερωτικό βίντεο τον συμπαίκτη του στους «τρικολόρ». 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά τον τελευταίο χρόνο, Μπενζεμά και Σισέ ήταν δύο από τους ανθρώπους που πλησίασαν τον Βαλμπουενά με στόχο να τον... συμβουλεύσουν να υποκύψει στον εκβιασμό αυτών που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους στο βίντεο και οι οποίοι είναι γνωστοί του παίκτη της Ρεάλ. 

Η ανάμειξή του στην πολύκροτη υπόθεση ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Μπενζεμά δεν καλείται τους τελευταίους μήνες στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και έμεινε εκτός αποστολής από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ και για το EURO του περασμένου καλοκαιριού.