Ο Ζοζέ Μουρίνιο κάλεσε τους Γάλλους φιλάθλους να ευχαριστήσουν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γιατί έφυγε από την Παρί Σεν-Ζερμέν και η Ligue 1 έχει ανταγωνισμό.
Ο Πορτογάλος τεχνικός παρότρυνε τους Γάλλους φιλάθλους να ευχαριστήσουν τον Σουηδό φορ της ομάδας του, γιατί έφυγε και το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον ξανά.
"Πιστεύω ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να είστε χαρούμενοι που έφυγε. Γιατί τώρα έχετε πρωτάθλημα. Χωρίς αυτόν δεν είχατε πρωτάθλημα, ήταν η Παρί Σεν-Ζερμέν, Παρί Σεν-Ζερμέν, Παρί Σεν-Ζερμέν... πρωταθλήματα, κύπελλα, Λιγκ Καπ, τα πάντα. Και τώρα, έχετε ένα πρωτάθλημα που βλέπω. Αυτό με ενδιαφέρει. Η Νις, ο Μπαλοτέλι, η Μονακό, ο φίλος μου ο Λεονάρντο (σ.σ Ζαρντίμ), η Παρί Σεν-Ζερμέν. Τώρα, βλέπω τη Ligue 1. Οπότε, πρέπει να τον ευχαριστήσετε που έφυγε", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο SFR Sport.