Κροος, ο καλύτερος πασέρ του 2016 στη Ρεάλ (βίντεο)

Εκείνος «σερβίρει», οι συμπαίκτες του σκοράρουν. Ο Τόνι Κροος κλείνει το 2016 ως ο κορυφαίος στις ασίστ για της «βασίλισσα», έχοντας ετοιμάσει γκολ για εφτά διαφορετικούς συμπαίκτες του.

Ο Γερμανός χαφ που... μόνο όταν τραυματίζεται σταματάει να παίζει και έχει αποδειχθεί βιονικός, μέτρησε 14 ασίστ μέσα στο ημερολογιακό έτος, δύο περισσότερες απ' όσες κατέγραψαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Λούκας Βάσκεθ είχε 10, ενώ ο Καρβαχάλ έμεινε στις 8.

Από τις 14 ασίστ του Κροος, χρίστηκαν σκόρερ εφτά διαφορετικοί συμπαίκτες του, με τον Μπέιλ να έχει τέσσερα γκολ, τον Κριστιάνο τρία και τους Ράμος/Μπενζεμά να έχουν πετύχει από δύο τέρματα ο καθένας έπειτα από προσπάθειες του Γερμανού. Μοράτα, Βαράν και Πέπε οι υπόλοιποι τρεις των «μερένχες» που οφείλουν ένα... δώρο εορτών στον Κροος.