«Aδειάζει» τον Πικέ η Μπαρτσελόνα!

Μετά τον Λουίς Ενρίκε, και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κρατά αποστάσεις από την... τακτική που ακολουθεί τις τελευταίες αγωνιστικές με τις έντονες διαμαρτυρίες κόντρα στους διαιτητές.

Ο προπονητής των Καταλανών ρωτήθηκε για τις διαμαρτυρίες του ποδοσφαιριστή του, ο οποίος τα έβαλε ακόμα και με τον πρόεδρο της ισπανικής Λίγκας, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, κατά την οποία οι «μπλαουγκράνα» είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. 

Ο Λουίς Ενρίκε απάντησε ότι ο ίδιος δεν είναι υπέρ των δημόσιων «κραυγών» για αποφάσεις των διαιτητών, δείχνοντας ότι δεν συμφωνεί με την τακτική του Πικέ, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής του καταλανικού συλλόγου, Όσκαρ Γκράου, σε συνάντησή του με τους αρχηγούς, αλλά και τον ίδιο τον Ισπανό αμυντικό ξεκαθάρισε ότι πάγια θέση της ομάδας είναι πως δεν μιλά για τις αποφάσεις των διαιτητών.

«Προφανώς στη διάρκεια των αγώνων μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις οι οποίες δεν μας αρέσουν, αλλά συντάσσομαι με την άποψη που εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε. Αντιλαμβανόμαστε ότι η αντίδραση του Πικέ μπορεί να ήταν δικαιολογημένη, ωστόσο αν θέλουμε όλοι το καλύτερο για τη θα Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς να κάνουμε αναφορά στους διαιτητές» ήταν τα λόγια του Γκράου, τα οποία σίγουρα δεν άρεσαν στον Πικέ. 

«Μιλήσαμε και με τον ίδιο και με τους αρχηγούς και ξεκαθαρίσαμε ποια θα πρέπει να είναι η κοινή στάση μας. Στο τέλος, πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας, ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο καλύτερος παίρνει τη νίκη» συμπλήρωσε ο παράγοντας της Μπαρτσελόνα.