«Κοιμήθηκα στο τραπέζι του μασάζ πριν τον αγώνα!»

Η Νίμπουργκ έζησε ένα...μαρτύριο μέχρι να φτάσει στη Θεσσαλονίκη κι ο προπονητής της, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ δεν έκρυψε πως κοιμήθηκε στο τραπέζι του μασάζ πριν τον αγώνα! 

Η τσέχικη ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει με αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη και τελικά ταξίδεψε από Αθήνα οδικώς... για να φτάσει  2 ώρες πριν από το τζάμπολ στο γήπεδο. 

Ο τεχνικός της Νίμπουργκ, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, ανέφερε για την κούραση: «Έχουμε καλούς χαρακτήρες, έχουμε καλούς ηγέτες και παίρνουν όλοι το καλό παράδειγμα. Δεν έχουμε σταρ στην ομάδα. Δεν ξέρω πραγματικά πώς παίξαμε τόσο καλά… Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι, εγώ κοιμήθηκα στο τραπέζι του μασάζ για 15 λεπτά πριν τον αγώνα».

Όσο για το παιχνίδι: «Ήταν σκληρό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά όπως ο Άρης. Θέλαμε να τρέξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε πολύ καλά. Θέλαμε τη νίκη, αλλά για κάποιες στιγμές, κάποιες λεπτομέρειες ή αποφάσεις δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε.

Εγώ ήμουν κουρασμένος από αυτό το ταξίδι, δεν ξέρω για τους παίκτες μου. Φτάσαμε λίγο πριν το ματς. Εγώ τους βγάζω το καπέλο. Τουλάχιστον δεν χάσαμε και την διαφορά από τον πρώτο αγώνα, αν και δεν ξέρω τι σημασία θα έχει αν βγεις τρίτος ή τέταρτος».