Χαμός στην Άρσεναλ με Αλέξις Σάντσες και Βενγκέρ!

Η συντριβή από την Μπάγερν με 5-1 έχει βυθίσει την Άρσεναλ στην εσωστρέφεια, με τους «κανονιέρηδες» να ασχολούνται με την παραμονή ή μη του Αρσέν Βενγκέρ αλλά και του Αλέξις Σάντσες!

Η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Αλσατού τεχνικού είναι δεδομένη, ενώ την επομένη της ήττας από τους Βαυαρούς φούντωσαν οι φήμες αποχώρησης του Αλέξις Σάντσες εξαιτίας της απουσίας του από την προπόνηση της ομάδας του.

Δεν άργησαν να αναπτυχθούν διάφορα σενάρια που ήθελαν τον 28χρονο διεθνή Χιλιανό να εμπλέκεται σε έντονο καυγά στα αποδυτήρια των «κανονιέρηδων» μετά την ταπεινωτική ήττα από την Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, πάντως, έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια ξεκαθαρίζοντας ότι δεν συνέβη τίποτα στα αποδυτήρια: «Όλοι ήταν βαθιά απογοητευμένοι, αλλά δεν συνέβη κανένα περιστατικό στα αποδυτήρια».

Για την απουσία του Αλέξις από την προπόνηση, ο 67χρονος κόουτς τόνισε ότι του δόθηκε άδεια να μεταβεί στη Βαρκελώνη για την υπόθεση της φοροδιαφυγής που κατηγορείται, και σημείωσε ότι το Σάββατο θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση των Λονδρέζων.

Στο μεταξύ, Χιλιανοί φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει μία... καμπάνια στο facebook με σκοπό την αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ, οι οποίοι έχουν απηυδήσει να βλέπουν το αστέρι της χώρας τους να παλεύει μόνος του!

Συγκεκριμένα οι Χιλιανοί έγραψαν: «Εμείς, οι Χιλιανοί έχουμε κουραστεί να βλέπουμε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια μας να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγεί στην πρόκριση. Δεν θέλουμε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν μας καίγεται καρφί που θα παίζει, απλά θέλουμε να πολεμάει μαζί με άλλους 10 για να παίρνει αποτελέσματα. Δεν του αξίζει να είναι μόνος του».