Στο στόχαστρο του Νέβιλ το «τρίο» της Άρσεναλ

Στο στόχαστρο του Γκάρι Νέβιλ, βρέθηκαν οι Κοσιελνί, Γουόλκοτ και Οζίλ μετά την ισοπαλία με 2-2 στο ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ βρίσκεται πλέον εφτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Σίτι και ο Γκάρι Νέβιλ δε συγκράτησε την οργή του στην κριτική του για το ματς.

«Μπορεί να γίνω σκληρός αλλά θα το πω. Ο Κοσιελνί πάντα τραυματίζεται και αποχωρεί από το παιχνίδι. Μπορεί να έχει πρόβλημα στον αχίλλειο αλλά το ίδιο συνέβη στον αγώνα με τη Μπάγερν, το ίδιο συνέβη και τώρα.

Ο Γουόλκοτ είναι συνέχεια νωχελικός και, παρά τις μειωμένες επιδόσεις του, έχει ύφος σαν να μην πρέπει να γίνει αλλαγή.

Ο Οζίλ ξεκινάει μιά προσπάθεια και τα παρατάει μόλις ο αντίπαλος τον κοντράρει.΄Ας αντιμετωπίσει τον αμυντικό ή ας επιχειρήσει να κερδίσει ένα πέναλτι.

Μπορεί να γίνομαι σκληρός αλλά ας αντικρίσουμε την αληθεια».